ΚΡΗΤΗ TV: Πρόσωπα αγαπημένα φιλοξενεί το Σάββατο η εκπομπή «Ανδριανή»

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: Πρόσωπα αγαπημένα φιλοξενεί το Σάββατο η εκπομπή «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλεκτοί καλεσμένοι στην εκπομπή «Ανδριανή», με την Ανδριανή Αγγελιδάκη, θα μας κρατήσουν συντροφιά το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, η Ανδριανή υποδέχεται στην εκπομπή πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα αλλά και πρόσωπα που κάνουν με τη δουλειά και την καθημερινή τους πράξη, τη ζωή όλων μας ουσιαστικότερη.

Ο Νίκος Ψιλάκης, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο «Η κραυγή των απόντων» κατηφορίζει προς τη θάλασσα και αφηγείται στην Ανδριανή τη δική του ιστορία, τις μεγάλες του αγάπες, τις δυσκολίες των καιρών αλλά και την «κουζουλάδα» του, που τον έσπρωχνε πάντα να πηγαίνει μπροστά και να εξελίσσεται.

Με την ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Κανδεράκη μιλούν για τα νέα ξεκινήματα και για τους αποχαιρετισμούς. Τους κύκλους που πρώτα πρέπει να κλείσουν ώστε  στη συνέχεια να εκκινήσουμε για τις νέες αρχές στη ζωή μας.

Η Ανδριανή φιλοξενεί της Ινέσσα Αζοϊδου, το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, που αγαπά το ραδιόφωνο, τη μόδα και τα ταξίδια. Η Ινέσσα που φέτος μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα της Κυριακής με την εκπομπή της #be στην ΚΡΗΤΗ TV, μιλά για τις μεγάλες τις αγάπες που έχει κάνει επάγγελμα. Το σχέδιο μόδας, το Modeling, τα ταξίδια και πλέον την τηλεόραση.

Με την ψυχολόγο Άννα Μαρία Μαρκάκη και την Χρύσα Δαμιανίδου, μιλούν για τις ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης του Συλλόγου «Ευ ζω με τον Καρκίνο». Διαδικτυακές ομάδες που απευθύνονται σε ασθενείς με καρκίνο, φροντιστές και ανθρώπους που έχασαν κάποιο δικό τους και βιώνουν το πένθος της απώλειας. Η Άννα Μαρία από τη θέση της ειδικού και η Χρύσα από την πλευρά της ασθενούς, περιγράφουν τις ομάδες, τη δυναμική που αναπτύσσουν και πόσο σημαντική είναι ψυχολογία όλων των εμπλεκόμενων, για να συνεχίσει η ζωή να εξελίσσεται χωρίς να βρίσκεται μονίμως κάτω από τη σκιά του καρκίνου.

Αυτό το Σάββατο στις 17:50,  «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News