Κρήτη

Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η.: Καταγγελία για την απαξιωτική συμπεριφορά του διοικητή

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη συμπεριφορά του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ απέναντι στα νεοκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στην συνάντηση που είχαν αιτηθεί με την διοίκηση, τους διευθυντές των υπηρεσιών και το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου

Για απαξιωτική συμπεριφορά καταγγέλουν τον διοικητή του νοσοκομείου, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως: 

Καταγγέλλουμε την απαξιωτική συμπεριφορά του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ απέναντι στα νεοκλεγμένα μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στην συνάντηση που είχαμε αιτηθεί με την διοίκηση, τους διευθυντές των υπηρεσιών και το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου.

Η συνάντηση είχε αιτηθεί από εμάς για να θέσουμε ζητήματα που αφορούν εργασιακά θέματα και μέτρα προστασίας εργαζομένων και ασθενών. Ο διοικητής όμως, ενώ προσήλθε, αρνήθηκε να γίνει η συνάντηση αν δεν αποχωρούσαν ορισμένα μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων, με δήθεν πρόσχημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα δεν δέχτηκε την μεταφορά της συνάντησης σε μεγαλύτερο χώρο του νοσοκομείου που δεν τίθεται θέμα υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αν θεωρεί η διοίκηση ότι με πρόσχημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα αποφύγει τις απαντήσεις στους εργαζόμενους, κάνει λάθος! Θα μας βρει απέναντι της με κινητοποιήσεις.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια