Κρήτη

Ε.Α.Υ.Ν.Η.:Επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου

Συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που απασχολούν τις Διοικήσεις τους και τους εκεί υπηρετούντες αστυνομικούς

Στα πλαίσια των επαφών και συζητήσεων με τους συναδέλφους τους και με γνώμονα πάντα τη συμπαράσταση του σωματείου σε αυτούς και στις υπηρεσίες τους, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το προεδρείο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, σε νευραλγικές Υπηρεσίες της Διευθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ειδικότερα στα Α.Τ. Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου, που σηκώνουν το κύριο βάρος του τουρισμού στο νομό μας. 

Συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν τις Διοικήσεις τους και τους εκεί υπηρετούντες  αστυνομικούς.

Ειδικότερα, τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των παραπάνω υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό το συντομότερο δυνατόν ενόψει της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις του παρελθόντος που οι ενισχύσεις διατάχθηκαν μεσούσης της περιόδου και της ενίσχυσης με υπηρεσιακά οχήματα στα οποία παρατηρήθηκε η έλλειψη για την κάλυψη των Υπηρεσιακών αναγκών.

Επιπρόσθετα για το Α.Τ. Αερολιμένα, συζητήθηκε το ζήτημα των ελέγχων κατά του covid-19 από αστυνομικούς σε τουρίστες που εισέρχονται στη χώρα, καθώς αρμόδιες είναι άλλες υπηρεσίες σύμφωνα με τα ισχύοντα ΦΕΚ.

Το προεδρείο και τα μέλη της Ένωσης επισκέφτηκαν επίσης, το Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, μια από τις πιο μάχιμες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης, όπου και εκεί τέθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν το προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.


Άπαντα τα θέματα θα μεταφερθούν αρμοδίως από το προεδρείο της Ένωσης σε πολιτική και φυσική ηγεσία με τις αντίστοιχες πιέσεις για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση τους.


Το Δ.Σ. της Ένωσης όπως τονίζει, συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού ώστε να καταγράφει και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα του αστυνομικού, δίπλα στον αστυνομικό που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.


«Δέσμευση μας η αδιάκοπη επαφή και στήριξη στον κάθε συνάδελφο»  καταλήγει η Ένωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια