Άγιος Νικόλαος: Συνάντηση με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο του Γυμνασίου Λυκείου Νεάπολης

Κρήτη
Άγιος Νικόλαος: Συνάντηση με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο του Γυμνασίου Λυκείου Νεάπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιβλέποντες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, συναντήθηκαν με τον εργολάβο του έργου, προκειμένου να καθοριστούν από κοινού οι λεπτομέρειες της εγκατάστασης και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.

Συνάντηση με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της “Ενεργειακής Αναβάθμισης και Αποκατάστασης των Φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης”, είχαν σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι επιβλέποντες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να καθοριστούν από κοινού οι λεπτομέρειες της εγκατάστασης και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.

«Με την εξέλιξη αυτή, ένας ακόμα μεγάλος στόχος του Δήμου, τίθεται σε τροχιά υλοποίησης» , δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προσθέτοντας ότι «το σημαντικό αυτό έργο, παίρνει “σάρκα και οστά” γεγονός που καταδεικνύει ότι στον προβλεπόμενο χρόνο, θα είναι δυνατή η παράδοση του σχολικού συγκροτήματος στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές, προκειμένου να επανέλθουν σε κανονικότητες που διαταράχθηκαν. Γίνεται απολύτως αντιληπτό, ότι χωρίς την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών και την χρήση χώρων του ΕΠΑΛ, δεν θα υπήρχε η δυνατότητα υλοποίησης του έργου, δεδομένου ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News