Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 7:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά, στην οδό Διός και στην οδό Αντ.Καστρινάκη από την οδό Ιλ.Κατσούλη μέχρι την οδό Διός, λόγω λειτουργίας.

Από τις 7:30 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στα χωριά Αγ.Μύρων, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες. Στον οικισμό Νίσση, στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά στην οδό Πετρακογιώργη από την οδό Γ.Πουλή μέχρι την λεωφ.Ανδρ.Παπανδρέου και στη λεωφ.Ανδ.Παπανδέου από την οδό Αντιοχείας μέχρι την οδό Δημητσάνας, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά στην οδό Ικτίνου από την οδό Μυστρά μέχρι την λεωφ.Α.Παπανδρέου, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια