Κρήτη

ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου: Στηρίζει την πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στις 19 Ιανουαρίου

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ρεθύμνου, στηρίζει την κινητοποίηση του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τη στήριξή της στην κινητοποίηση του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου στο πλαίσιο της πανεκπαιδευτικής κινητοποίησης την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 2μ.μ. στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για τη διασφάλιση της υγείας στα σχολεία, ανακοίνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της :

Δυο χρόνια πανδημίας και η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική της στη διαχείριση της πανδημίας στον χώρο της εκπαίδευσης.

«Ανοιχτά» σχολεία χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών/τριών κι εκπαιδευτικών και με προϋπόθεση να νοσεί το 50%+1 των παιδιών για να ανασταλεί η λειτουργία τμήματος.

Καμία πρόταση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών (Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) δεν έχει υιοθετηθεί από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. η οποία προχώρησε, μάλιστα, σε συγχωνεύσεις τμημάτων αντί να προβεί σε ενέργειες για την αραίωσή τους.

Απέναντι στη ζοφερή αυτή πραγματικότητα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΝΤ  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ρεθύμνου στηρίζει την κινητοποίηση του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, ώρα 14:00, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, με αιτήματα:

  • Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και Υγεία.
  • Μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια