Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη - Πού θα εκδηλωθούν

Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη - Πού θα εκδηλωθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια πεδινά, προβλέπονται αύριο Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς και τα ορεινά της Κρήτης

Άστατος προβλέπεται αύριο Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου ο καιρός στην Κρήτη, καθώς θα εκδηλωθούν νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά τμήματα του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο την Τετάρτη προβλέπονται αρχικά έντονες νεφώσεις, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ, ενώ αργά το πρωί θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Στις Μοίρες Ηρακλείου την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο αργά το μεσημέρι αναμένεται αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις προβλέπονται αρχικά στο Αρκαλοχώρι την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος προβλέπεται αρχικά ο καιρός στην Αγία Βαρβάρα, καθώς θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν βροχές και χιονόνερο. Στην διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις προβλέπονται στο Ρέθυμνο στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις προβλέπονται τις πρωινές ώρες στο Σπήλι Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Χιονόπτωση προβλέπεται τις πρωινές ώρες στα Ανώγεια Ρεθύμνου, ενώ έντονες νεφώσεις θα επικρατήσουν και στο υπόλοιπο της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί αρχικά 4 Μποφόρ, οι οποίοι θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Έντονες νεφώσεις προβλέπονται αρχικά στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά την Τετάρτη προβλέπονται έντονες νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νεφελώδης προβλέπεται αρχικά ο καιρός στα Φαλάσαρνα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις θα επικρατήσουν τις πρωινές ώρες στον Άγιο Νικόλαο, από το μεσημέρι αναμένεται ο καιρός να βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Σητεία προβλέπεται αρχικά άστατος καιρός, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7, στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 07 με 08 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 10 με 11 βαθμούς και μόνο κατά τόπους στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Από τις απογευματινές ώρες γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά.

Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 με γρήγορη εξασθένηση. Από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια. Τη νύχτα στο Ιόνιο θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από τις μεσημβρινές ώρες μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -04 (μείον 4) έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News