ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, τμηματικά στο χωριό Ροδιά του Δ.Μαλεβιζίου, στις περιοχές μέσα στο χωριό και στον κάτω δρόμο της Ροδιάς, λόγω κατασεκυών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στην περιοχή της επιχείρησης σκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλαφ Πάλμε και στις οδούς Ούλαφ Πάλμε από την οδό Λασκαράτου μέχρι την οδό Φαιστού μετά παρόδων, Λάδωνα και Γ.Ξενουδάκη από την οδό Παπαπέτρου Γαβαλά μέχρι την οδό Ούλαφ Πάλμε και στις οδούς Ποικιλάσου, Μπορνόβα και Ιγνάτου, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στη Θέρισσο, στις εγκαταστάσεις του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου και στην οδό Στενημάχου από την οδό Στράβωνος μέχρι την οδό Κώστα Βάρναλη, λόγω κατασκευών.

Από τις 1:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Κορακοβούνι, στην οδό Γιάννη Τσαρούχη και στην περιοχή της οικίας Κουζούλογλου Ηλία, λόγω κατασκευών.

Από τις 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στον Κατσαμπά, στην περιοχή πλησίον της Γεωργικής Σχολής, στις οδούς Καστοριάς από την οδό Αιγαία μέχρι την οδό Μέλισσας και στην οδό Μέλισσας, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Χανίων, στις περιοχές Χαλέπα (οδός Αγ.Κυριακής και παράπλευροι οδοί), λόγω κατασκευών.

Νομός Λασιθίου

Από τις 1:00 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. Στο δήμο Σητείας, στις περιοχές, Αχλαδια, Παρασπόρι, Σκορδυλο, Πάνω Κρυα, Κατω Κρυα, Δαφνη, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News