Χανιά: Στο Ναύσταθμο Κρήτης ο Νίκος Χαρδαλιάς

Κρήτη
Χανιά: Στο Ναύσταθμο Κρήτης ο Νίκος Χαρδαλιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υφυπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήρισε καταλυτική τη συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Σε στρατιωτικές μονάδες των Χανίων περιόδευσε το πρωί της Τρίτης 18 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς υπογραμμίζοντας τη βούληση της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου να στηρίξουν το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.

Ο ίδιος επισκεπτόμενος το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης όπου λειτουργεί το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Χανίων με αφορμή και τον διπλασιασμό των σημείων διενέργειας rapid test σε μονάδες, χαρακτήρισε καταλυτική τη συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας ανά πάσα στιγμή τόνισε ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επισκέψεων του σε μονάδες των Χανίων ο υφυπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. 

Κατά την σημερινή, δεύτερη μέρα της περιοδείας του, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης στη Σούδα, στο Κέντρο Ελέγχου Ναυτικής Αποτροπής και στην 5η Ταξιαρχία Πεζικού. 

Ο Νίκος Χαρδιαλιάς έφτασε στα Χανιά χθες Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, το απόγευμα έχοντας προηγουμένως επισκεφτεί στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της ακριτικής Γαύδου όπου συνομίλησε με τους στρατεύσιμους και ενημερώθηκε για τον σημαντικό ρόλο του στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης όπου λειτουργεί το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο και το οποίο πλέον αποτελεί ένα από τα δωρεάν σημεία διενέργειας Rapid Test στα Χανιά, ο υφυπουργός εθνικής άμυνας υπογράμμισε τη συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε συνάντηση με το ιατρικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και με αξιωματικούς ενώ στη διάρκεια της παραμονής του επισκέφθηκε τον θάλαμο αποσυμπίεσης ,τον μοναδικό σε επίπεδο Κρήτης και τον τρίτο που λειτουργεί σε ολόκληρη τη χώρα. 

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News