Κρήτη

Κρήτη: Έκκληση βοήθειας για τον 23χρονο με την σπάνια ασθένεια στην καρδιά

Ο Αντώνης-Μιχαήλ είναι 23 ετών και αντιμετωπίζει μια σπάνια ασθένεια στην καρδιά – Ο πατέρας του κάνει έκκληση να βοηθήσει όποιος μπορεί καθώς το κόστος της εγχείρησης ανέρχεται στις 60.000 δολάρια

Έκκληση προς την κοινωνία ζητάει ο Αντώνης Μιχαήλ Γουλιδάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Ο Αντώνης-Μιχαήλ είναι 23 ετών και έχει κάνει τέσσερις επεμβάσεις στην καρδιά. Οι δύο τελευταίες έγιναν στο Βερολίνο.

Το 2014 πραγματοποίησε την τρίτη επέμβαση, η οποία είχε ποσοστό επιτυχίας 1%. Ο Αντώνης βγήκε νικητής. Το νόσημα από το οποίο πάσχει είναι στένωση του ισθμού αορτής με πρωτοπαθές μυοκάρδιο. Είναι μια αρκετά σοβαρή πάθηση, που, όπως είπε ο πατέρας του, Γιάννης Γουλιδάκης, εντοπίζεται μία φορά στα 7-8 εκατομμύρια περιστατικά. Ο Αντώνης, μεταξύ άλλων, έχει προβληματική αριστερή κοιλία στη βαλβίδα της καρδιάς και η υπέρτασή του είναι αρκετά μεγάλη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, νοσοκομεία της Νέας Υόρκης έχουν βρει μια καινοτόμο θεραπεία 8-10 ημερών και μάλιστα το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 99%. Οι πιθανότητες να γίνει καλά ο Αντώνης-Μιχαήλ είναι μεγάλες.

Η φωτογραφία του Αντώνη Μιχάλη Γουλιδάκη το 2014 όταν δημοσίευσε η «ΝΚ» την περίπτωσή του για να κατορθωθεί η  επέμβαση στο Βερολίνο

Ο πατέρας του, Γιάννης Γουλιδάκης, κάνει έκκληση μέσω να στηρίξει όποιος μπορεί την επέμβαση του γιου του. Όπως υποστηρίζει, το κόστος ανέρχεται σε 45.000-60.000 δολάρια, ένα χρηματικό ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Ζητάει τη βοήθεια των ανθρώπων να στηρίξουν την προσπάθεια του γιου του, ο οποίος αναμένει μια καλύτερη μέρα.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση και στα τουριστικά γραφεία ή σε όποιον έχει γνωστούς στη Νέα Υόρκη να τους συστήσει για να μείνει με τη γυναίκα του για ένα μικρό χρονικό διάστημα 3-4 ημερών. Τα 45.000-60.000 ευρώ είναι ένα χρηματικό ποσό που περιλαμβάνει τις πληρωμές των γιατρών και τη θεραπεία. Το τηλέφωνο του πατέρα του Αντώνη-Μιχαήλ είναι: 6958/576.674.

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια