Κρήτη

Χανιά: Στο mega εμβολιαστικό κέντρο ο Νίκος Χαρδαλιάς (βίντεο, εικόνες)

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου σε Γαύδο και Χανιά ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο στην Σούδα, βρέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς. 

Ο υφυπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας παραμένουν πάντα στο πλευρό της κοινωνίας, έχοντας υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος», δήλωσε ο από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, ο κ. Χαρδαλιάς. 

Ειδικότερα, όπως ανέφερε προσερχόμενος στο Ναυτικό Νοσοκομείο, «η συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σημαντική. Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεισφέρουν παντού και όπως ξέρετε, σήμερα ανακοινώθηκε ο διπλασιασμός των σημείων όπου πραγματοποιούνται Rapid test σε χώρους των Ενόπλων Δυνάμεων.

»Συμμετέχουμε από την πρώτη στιγμή στην επιχείρηση "Ελευθερία", για το κομμάτι που αφορά τη μεταφορά των εμβολίων κάτω απο οποιαδήποτε καιρική συνθήκη σε όλη την Ελλάδα και βέβαια η συμβολή μας στο θέμα του εμβολιασμού νομίζω ότι ήταν καταλυτική. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στο πλευρό της κοινωνίας και πάντα παραμένουν με υψηλό φρόνιμα και υψηλή αίσθηση καθήκοντος, έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή χρειασθεί να προασπίσουν τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Στην ακριτική Γαύδο

Ο πρώτος σταθμός της επίσκεψής του Νίκου Χαρδαλιά ήταν το στρατιωτικό φυλάκιο της Γαύδου, που βρίσκεται δίπλα στον φάρο του ακριτικού νησιού.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Χαρδαλιάς, έφτασε στο ελικοδρόμιο της Γαύδου από εκεί μετέβη στο στρατιωτικό φυλάκιο, όπου συνομίλησε με τους στρατευόμενους.

Η παρουσία του ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο επισκέψεων και ενός οδοιπορικού σε πολλά σημεία της χώρας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «σε κάθε σημείο της χώρας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη μας, οι στρατεύσιμοι, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και νομίζω ότι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι να βρίσκεται κοντά τους, να συνομιλεί μαζί τους και μέσα από τη συνεννόηση και τη συζήτηση να παίρνει μηνύματα και να χαράζει συγκεκριμένες πολιτικές. Είμαστε ως πολιτική ηγεσία έτοιμοι να προχωρήσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη φροντίδα των στελεχών μας. Η κυβέρνηση έχει επενδύσει στο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων σε μέσα και εξοπλισμούς. Θέλουμε η χώρα μας να είναι ισχυρή, να παραμένει πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

Από τα Χανιά, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις ώστε, όπως είπε, να επιλυθούν αρρυθμίες και παθογένειες πολλών ετών. Αύριο ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής. 

Κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του ο υφυπουργός είχε συνάντηση στο Καστρί και με την δήμαρχο του νησιού κ. Λίλιαν Στεφανάκη, ενώ συνομίλησε και τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να διανυκτερεύσει στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης, και την Τρίτη 18 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί τον Ναύσταθμο, το νατοϊκό ΚΕΝΑΠ στο Μαράθι, και την 5η ταξιαρχία Πεζικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια