Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στα Καμίνια, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Βαρβάρας, στις οδούς Ισαύρων από την οδό Θεοκρίτου έως την οδό Ηλ.Βουτιερίδη, Γορτύνης από την οδό Ισαύρων μέχρι την οδό Ηφαίστου, Καντάνου από την οδό Έκτορος μέχρι την οδό Ελ.Αλεξίου, Εργάνης από την οδό Πετλέμπουρη μέχρι την οδό Γορτύνης και στις οδούς Καντάνου, Απτέρνων, Σμυρηλίου, Έκτορος, Παρνασσού και Κυβέλης, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά, στην οδό Φοίνικος από την οδό Πετρακογιώργη μέχρι την οδό Ατλαντίδος, λόγω κατασκευών.

Από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά στην οδό Α.Παπανδρέου από την οδό ΕΟΚ μέχρι την οδό Μαγνησίας και στην οδό Φοίνικος από την οδό Πατρ.Φωτίου μέχρι την οδό Α.Παπανδρέου, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στα Καμίνια, στην οδό Ινάτου, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Χανίων, στην περιοχή Γλαρου, HOTEL KALLISTON, (όπως και σε όλη την περιοχή γύρω από αυτό)- Φούρνος Βρουβάκη, Κινέζικο, Ψαράδικο Βυθός, λόγω κατασκευών.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια