Ηράκλειο: Τέλος χρόνου για τους αρνητές γονείς – Στον εισαγγελέα τα στοιχεία των 21 μαθητών

Κρήτη
Ηράκλειο: Τέλος χρόνου για τους αρνητές γονείς – Στον εισαγγελέα τα στοιχεία των 21 μαθητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία που προβλέπεται για την συνέχεια - Αφορά συνολικά 6 μαθητές Νηπιαγωγείου και 15 Δημοτικού

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν στάση οι γονείς αρνητές που επέμεναν στην απόφασή τους να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, είτε αντιδρώντας στα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είτε αρνούμενοι τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, «ο φάκελος με τα στοιχεία των 21 μαθητών παραδόθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και στην συνέχεια αναλαμβάνει ο εισαγγελέας».

Ειδικότερα, αρχικά είχε προκύψει ζήτημα με συνολικά 23 μαθητές, 2 εκ των οποίων επέστρεψαν στα σχολεία μετά τις συνεχείς παραινέσεις, όμως οι γονείς 21 συνολικά μαθητών παρέμειναν αμετακίνητοι. Πρόκειται για 6 παιδιά Νηπιαγωγείου και 15 Δημοτικού, τα οποία βρίσκονται τόσο στην πόλη του Ηρακλείου όσο και στην ενδοχώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας θα επικοινωνήσει αρμοδίως με τις οικογένειες και θα καλέσει τους γονείς να του εκφράσουν γιατί δεν επιτρέπουν την φοίτηση των παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη:

Ηράκλειο: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής σε νηπιαγωγείο μετά από βραχυκύκλωμα

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(Φωτογραφία IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News