Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου: Πώς γίνεται η διαδικασία επαναπρόσληψης

Κρήτη
Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου: Πώς γίνεται η διαδικασία επαναπρόσληψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι – Πώς σχετίζεται η υποχρεωτική επαναπρόσληψη με τα επιδόματα

Για την διαδικασία επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία και τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων ενημερώνει με ανακοίνωση του τα μέλη του, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.

Το Σωματεία καλεί τα μέλη να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας) στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης, ενώ όπως τονίζει, το «δικαίωμα της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιοδους ότι μόνο οι ξενοδοχουπάλληλοι που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ευνοήθηκαν με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη».

Διαβάστε ακόμη:

Ηράκλειο: Στην καρδιά του σκληρού χειμώνα δεκάδες εποχικά εργαζόμενοι του τουρισμού (βίντεο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας) στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

Τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιοδους ότι μόνο οι ξενοδοχουπάλληλοι που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ευνοήθηκαν με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους.

Το Σωματείο μας δέχεται αιτήσεις καθημερινά από Δευτέρα έως την Παρασκευή 28/1/2022 από τις 08:00 έως τις 19:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News