Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχές προβλέπονται αύριο Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου κυρίως στα Δυτικά και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ τοπικές νεφώσεις θα επικρατήσουν στην υπόλοιπη χώρα - Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός στην Κρήτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

Λίγες νεφώσεις, προβλέπονται αύριο Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου στην Κρήτη, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αύριο Δευτέρα, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένοι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Άνω Βιάννο προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στις Μοίρες προβλέπεται άστατος καιρός, καθώς θα επικρατήσει έντονη συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο προβλέπεται ηλιοφάνεια, ενώ θα επικρατήσει άπνοια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Έντονες νεφώσεις προβλέπονται στο Σπήλι Ρεθύμνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αργά το βράδυ αναμένεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις βραδινές ώρες θα συννεφιάσει και αργά το βράδυ θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα Χανιά την Δευτέρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις αρχικά, που κατά τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν, ενώ το βράδυ αναμένεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στον Άγιο Νικόλαο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Σητεία προβλέπονται πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες, καθώς και εκεί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

Η πρόγνωση για την υπόλοιπη Ελλάδα

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φθάσει στα βόρεια τους 9 με 12 βαθμούς, στα κεντρικά τους 11 με 13 βαθμούς και στα νότια τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για ασθενή βροχή.

Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τοπικά θα αυξηθούν και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά λίγα χιόνια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί στην κεντρική Μακεδονία 5 και από τις βραδινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Ηπείρου λίγα χιόνια.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 00 (μηδέν) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες στα βόρεια βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολική Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News