Κρήτη: «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις αντικαπνιστικού και μη χρήση μάσκας

Κρήτη
Κρήτη: «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις αντικαπνιστικού και μη χρήση μάσκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες Παρασκευή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.490 έλεγχοι σε όλο το νησί για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Ανελλιπώς και με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη την Κρήτη, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.490 έλεγχοι σε όλο το νησί και καταγράφηκαν 21 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και τέσσερις παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου.

Στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο σε τρεις πεζούς σε εξωτερικό χώρο για μη χρήση μάσκας, μια σε υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ και μια σε υπάλληλο μίνι μάρκετ.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν εννιά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο σε πολίτες σε εξωτερικό χώρο, μια σε επιβάτη Ι.Χ., τρεις σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και τρεις σε πελάτες πρακτορείου ΟΠΑΠ. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο σε τέσσερις ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 500 ευρώ έκαστος, για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου και 100 ευρώ πρόστιμο στο κάθε πελάτη αντίστοιχα.

Σε Ρέθυμνο και Λασίθι καταγράφηκαν συνολικά επτά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News