Κρήτη

Get Into Resort Services: Ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στον ξενοδοχειακό κλάδο

Νέες θέσεις εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο - Συνεργασία Get Hired (Prince’s Trust International) με το Daios Cove Luxury Resort & Villas - Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται έως και τις 19 Ιανουαρίου 2022

Το Get Hired, το πρόγραμμα απασχολησιμότητας του Prince's Trust International στην Κρήτη, συνεργάζεται με το Daios Cove Luxury Resort & Villas και δημιουργεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Get Into Resort Services για όσες και όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν άμεσα στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Για τις ζητούμενες θέσεις εργασίας θα πραγματοποιηθεί εξειδικευμένο training από το Get Hired. Το training παρέχεται δωρεάν, έχει διάρκεια 5 ημέρες το καθένα και αποσκοπεί στο να παρέχει στα άτομα που θα συμμετέχουν τα απαραίτητα soft skills για να ανταπεξέλθουν σε θέσεις σχετικές με την εξυπηρέτηση πελατών στον ξενοδοχειακό κλάδο. Θα ακολουθήσει εκπαίδευση από το Daios Cove λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Get Into Resort Services

Το Get Into Resort Services θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24-28 Ιανουαρίου 2022, πρωινές ώρες σε χώρο στο κέντρο του Ηρακλείου και παράλληλα online.  Η εκπαίδευση αφορά σε θέσεις F&B Service, Β’ & Γ’ Μάγειρα και Καμαριέρας. Περισσότερες πληροφορίες για τα καθήκοντα των θέσεων μπορείτε να δείτε εδώ. Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται έως και τις 19 Ιανουαρίου 2022.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να υποβάλλει εδώ κάθε κάτοικος Κρήτης, μεταξύ 18-35 ετών, που πληροί τις απαιτήσεις για τις αντίστοιχες θέσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για τη σωστή αξιολόγηση των αιτήσεων θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από την ομάδα του Get Hired.

Το Get Hired υλοποιείται εδώ και δύο χρόνια στην Κρήτη και προσπαθεί να δώσει στους νέους τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αναπτυχθούν επαγγελματικά. Πρόκειται για ένα project που πραγματοποιείται από την 100mentors και το Bizrupt, έχοντας την υποστήριξη του Prince’s Trust International.

Περισσότερα για το Prince’s Trust International

Το Prince's Trust International ιδρύθηκε το 2015 από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο (Καραϊβική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Αυστραλία) και αποστολή του είναι να μπορεί μέσα από συνεργασίες να υποστηρίζει νέους ανθρώπους ώστε να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ζουν, να μαθαίνουν και να ονειρεύονται.

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: alexandra@gethired.gr

Αλεξάνδρα Καραπιδάκη - Project Manager

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια