Τον Σεπτέμβριο το Εφετείο για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Κρήτη
Τον Σεπτέμβριο το Εφετείο για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο

Σε περίπου 8 μήνες από σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί τελικά σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη οποία είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από χειρουργική επέμβαση (“κρεατάκια”), στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο. 

Ωστόσο, αναβλήθηκε για τις 23 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας, ο οποίος έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη δίκη εκτός Ηρακλείου.  

Κατηγορούμενη είναι μια αναισθησιολόγος, η οποία τον Μάρτιο του 2021 είχε κριθεί αθώα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, μετά από μια πολύμηνη διαδικασία, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου (πρωτοβάθμιο δικαστήριο). 

Πάντως, το διάστημα που ακολούθησε της αθωωτικής απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της εν λόγω απόφασης. 

Η υπόθεση είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σήμερα 14 Ιανουαρίου, ωστόσο, τελικά η Έδρα ανέβαλε τη δίκη για τις 23 Σεπτεμβρίου του 2022.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News