Κρήτη

Κρήτη: Συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολείων – Λουκέτα σε τουλάχιστον 30 λύκεια και γυμνάσια

Αναλυτικά οι καταλήψεις στα Γενικά, Επαγγελματικά λύκεια και γυμνάσια του νησιού

Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα σχολεία της Κρήτης και σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, με τουλάχιστον 31 σχολεία στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου να μην λειτουργούν.

Πιο αναλυτικά στο Ηράκλειο, συνολικά 22 σχολεία δεν λειτουργούν. Τα Γενικά Λύκεια που είναι κλειστά, είναι το 1ο , 2ο ,4ο ,5, 10ο , λύκειο Κρουσώνα, Γουβών, Τυμπάκι, και Εσπερινό ΓΕΛ. Τα Επαγγελματικά λύκεια στο Ηράκλειο που δεν λειτουργούν είναι το 3ο, 5ο και 6ο . Τα γυμνάσια του Ηρακλείου που είναι υπό κατάληψη είναι το 7ο, 2ο, 9ο , 10ο , 13ο , τα γυμνάσια Βαγιωνίας, Γουβών, Κρουσώνα, Τεφέλι Προφήτη Ηλία και Τυμπάκι.

Στα Χανιά, συνολικά δεν λειτουργούν 5 σχολεία. Πιο συγκεκριμένα, τα κλειστά Γενικά Λύκεια είναι το 3ο Γενικό Λύκειο , το Γενικό Λύκειο Σούδας και Ακροτηρίου. Επίσης, είναι κλειστό το Επαγγελματικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου και το γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο Λασίθι, συνολικά 4 σχολεία δεν λειτουργούν. Υπό κατάληψη βρίσκεται το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γυαλού, το Επαγγελματικό Λύκειο Σητείας και τα γυμνάσια Ιεράπετρας και Κουτσουρά.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια