ΚΡΗΤΗ TV: Η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή «Ανδριανή»

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: Η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου η Ανδριανή Αγγελιδάκη, συναντά την Μαρίνα Σάττι, κάνουν βόλτα στις Αρχάνες και μιλούν για τα πρώτα χρόνια της Μαρίνας στο Ηράκλειο

Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο Colors και τα νέα μουσικά κομμάτια που παρουσίασε, συναντά την Ανδριανή.

Σε μια ωραία βόλτα στις Αρχάνες μιλούν για τα πρώτα χρόνια της Μαρίνας στο Ηράκλειο, τις σπουδές στην Αμερική, το παραδοσιακό τραγούδι, τον σύγχρονο ήχο αλλά και το ιδιαίτερο ταίριασμα που η Μαρίνα έχει κάνει στα δικά της κομμάτια.

Μετά τα Project «Φωνές», «Chores» και την παρουσία της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, η Μαρίνα επιστρέφει στις ρίζες της για μια νέα δουλειά, όπου η μουσική της Κρήτης και οι άνθρωποι της έχουν τον πρώτο λόγο.

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή έρχεται να μας προτείνει και μια εκδρομή, μια κοντινή εξόρμηση στον Στρούμπουλα, την Κέρη και το Βουλισμένο Αλώνι. Μια ωραία ιδέα για αποδράσεις κοντά στην πόλη!

Ακόμη συναντά την οικογενειακή σύμβουλο Κική Τζωρτζακάκη και μας καλούν να κάνουμε το «Τεστ της χαράς». Τρεις απλές ερωτήσεις για να διαπιστώσουμε πόση χαρά έχουμε στη ζωή μας και πόση μας έχουν κλέψει η αφθονία και ο υπερκαταναλωτισμός.

Και μαζί με τον Κωνσταντίνο Δροσουλάκη, απαντούν στον ερώτημα πως διαχειριζόμαστε τους δύσκολους ανθρώπους στην προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή.

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 17:50, στην ΚΡΗΤΗ TV, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News