Χιονισμένο τοπίο και χειμωνιάτικο σκηνικό στα Ανώγεια (βίντεο)

Κρήτη
Χιονισμένο τοπίο και χειμωνιάτικο σκηνικό στα Ανώγεια (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κακοκαιρία «Διομήδης» μέχρι νωρίς το απόγευμα, έδειξε ένα αμιγώς χειμωνιάτικο πρόσωπο στα Ανώγεια, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί πρόβλημα

Ήπια χαρακτηριστικά είχε ο Διομήδης στα Ανώγεια, που παρά τη θερμοκρασία που έφτασε κοντά στο μηδέν, το χιόνι έστρωσε μόνο στα ψηλότερα σημεία. Νέφωση, χαμηλές θερμοκρασίες και χιονόνερο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του φαινομένου, με το δρόμο προς τη Νίδα να έχει εντελώς χειμωνιάτικο χρώμα και άρωμα, ντυμένος στα λευκά.

Ο «Διομήδης» μέχρι νωρίς το απόγευμα, έδειξε ένα αμιγώς χειμωνιάτικο πρόσωπο στην περιοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί πέρα από το χειμωνιάτικο σκηνικό, κάποιο πρόβλημα για τη λειτουργία των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Χανιά: Εντυπωσιακό σκηνικό στo χιονισμένο οροπέδιο Ομαλού (εικόνες, βίντεο)

Η κακοκαιρία «Διομήδης» έντυσε στα λευκά το Τζερμιάδο (εικόνες)

Ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης εξήγησε ότι με την υποχώρηση της έντασης του φαινομένου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η περιοχή θα αποτελεί ιδανικό τόπο επίσκεψης. Για το λόγο αυτό μάλιστα συνέστησε στους επισκέπτες προσοχή στη μετακίνηση και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον που από τη μια αναδεικνύει την ομορφιά του τόπου και ταυτόχρονα αποτελεί ζωτικής σημασίας βάση για την εργασία των κτηνοτρόφων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News