ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων , καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στα Δειλινά στην περιοχή της συμβολής των οδών Παύλου Μελά και Αλεξανδρουπόλεως, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό, στις περιοχές του Δημοτικού σταδίου Αλικαρνασσού, του κλειστού Γυμναστηρίου Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων Αλικαρνασσού, των εγκαταστάσεων των φυλακών Αλικαρνασσού και στις οδούς Σταδίου από Ζεφυρείας έως Σκόπα, Διονυσίου και Κεράμου από Ηροδότου έως Σταδίου, Ηρακλείτου από Δημοκρατίας έως Σταδίου, Καρίας από Ζεφυρείας έως Διονυσίου.Επίσης στις οδούς Πυθέως, Αβάρα, Ανθούς, Μπουμπουλίνας, Νικηταρά, Αταλάντης, Μικράς Ασίας μετά παρόδων, Θεοτοκοπούλου, Ν.Καζαντάκη, Αγ.Νεκταρίου, Μινωταύρου και Προκοπίδη, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Χερσονήσου, στις Γούρνες Πεδιάδος, στον κεντρικό δρόμο προς παραλία, στην περιοχή έξω από τον οικισμό Κουβοχώρι, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Αρμένων, στις περιοχές Πεμόνια, Μελιδόνι, Παιδοχώρι, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News