Θανατηφόρο τροχαίο Νεάπολη: Το τελευταίο αντίο σήμερα στην 22χρονη μητέρα

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο Νεάπολη: Το τελευταίο αντίο σήμερα στην 22χρονη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα

Όλο το χωριό Κουρούνες έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το χαμό της 22χρονης μητέρας.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στην 22χρονη Κατερίνα φίλοι και συγγενείς στις δυο το μεσημέρι που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Αγίου Ευμένιου.

Το συμβάν το οποίο βύθισε στο πένθος την οικογένεια της κοπέλας, έλαβε χώρα λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο φέρεται να βγήκε από τον δρόμο και να προσέκρουσε σε περίφραξη, πριν τελικά ανατραπεί και σταματήσει την ξέφρενη πορεία του.

Σημειώνεται ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Αγίου Νικολάου, καθώς έχουν γεννηθεί πολλά ερωτηματικά για το τροχαίο.

Υπόνοιες από τους συγγενείς για τροχαίο-βεντέτα

«Πώς γίνεται να πάει να πέσει στην ευθεία και γύρισε το αμάξι στο πλάι», αναφέρει 21χρονη συγγενής της Κατερίνας αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο καθώς συγγενείς της άτυχης μητέρας αναρωτιούνται μήπως ο θάνατός της σχετίζεται με το φονικό που πραγματοποίησε ο πατέρας της ένα χρόνο πριν και το τροχαίο δυστύχημα πρόκειται τελικά για βεντέτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News