Θανατηφόρο τροχαίο - Νεάπολη: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Κατερίνα

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο - Νεάπολη: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Κατερίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στην άτυχη Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών, που έχασε άδικα την ζωή της στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει τη Νεάπολη με τις Κουρούνες

Θρηνεί η τοπική κοινωνία της Νεάπολης μετά τον άδικο χαμό της 22χρονης μητέρας δυο παιδιών.

Αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας θα πουν το τελευταίο αντίο στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στις δύο το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Αγίου Ευμένιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο παιδιά που άφησε πίσω της η 22χρονη βαφτίστηκαν,την Τρίτη 11 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη γυναίκα, είναι ο δεύτερος άνθρωπος που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη μέσα στο 2022. Λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου έτους, ένας 19χρονος είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Το συμβάν το οποίο βύθισε στο πένθος την οικογένεια της κοπέλας, έλαβε χώρα λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγούσε αγροτικό φορτηγάκι, το οποίο κινείτο στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει τη Νεάπολη με τις Κουρούνες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το όχημα κινείτο με κατεύθυνση προς τη Νεάπολη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο φέρεται να βγήκε από τον δρόμο και να προσέκρουσε σε περίφραξη, πριν τελικά ανατραπεί και σταματήσει την ξέφρενη πορεία του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “ΚΡΗΤΗ TV”, περαστικοί αντιλήφθηκαν το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και τη γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις Αρχές.

Επιτόπου δεν άργησαν να φτάσουν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να ανυψώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα. Δυστυχώς, ωστόσο, η 22χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σημειώνεται ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News