Νευροκόπι: Φιλανθρωπική διοργάνωση για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

Κρήτη
Νευροκόπι: Φιλανθρωπική διοργάνωση για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τρέχουμε στο πιο κρύο μέρος της Ελλάδας στον Βορρά για τους συνανθρώπους μας σε ένα από τα πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας στον Νότο»

Φιλανθρωπική διοργάνωση για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με το σύλλογο σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα», διοργανώνεται στο Νευροκόπι, σε ένα από τα πιο κρύα μέρη της Ελλάδας.

«Τρέχουμε στο πιο κρύο μέρος της Ελλάδας στον Βορρά για τους συνανθρώπους μας σε ένα από τα πιο ζεστά μέρη της Ελλάδας στον Νότο.

Τον Νοέμβριο πήραμε την απόφαση για την φιλανθρωπική διοργάνωση FROZEN LAKE – Παγωμένη Λίμνη και τα έσοδά της θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου Κρήτης σε συνεργασία με το σύλλογο σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα».

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Κ. Πλατεία Λευκογείων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 πμ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την συμβολή του Δήμου μας, της Κοινότητας Λευκογείων και του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου. Την ασφάλεια των αθλητών έχει αναλάβει η Διασωστική Ομάδα Ξάνθης και η ΣΤ Κυνηγετική Ομοσπονδία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχουν πάνω από 30 εθελοντές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» θα δώσει συμβολικά διαδικτυακά το σύνθημα της εκκίνησης από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News