Κρήτη

Αντιθέσεις: Ενεργειακή κρίση και οικονομικές συνέπειες στην εποχή της πανδημίας

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Αντιθέσεις» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ασχολείται με το θέμα της ενεργειακής κρίσης και τις οικονομικές συνέπειες την εποχή της πανδημίας

Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στις 21:45, οι «Αντιθέσεις» στην πρώτη εκπομπή του 2022, επιμένουν στο φάκελο Ενεργειακή Κρίση & Οικονομικές Συνέπειες στην Εποχή της Πανδημίας.

- Τα θέματα της Ενεργειακής Πολιτικής στο επίκεντρο μίας συζήτησης για το πώς μέσα από  παρεμβάσεις πολιτικής σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες ανεξαιρέτως τις μορφές ενέργειας που διαθέτουμε προκειμένου να μειωθεί το ενεργειακό κόστος, ειδικά για τους χιλιάδες πολίτες που τους πλήττει η μακροχρόνια οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τις συνέπειες της πανδημίας και το κύμα ανατιμήσεων που η ενεργειακή κρίση προκαλεί.

- Ενεργειακή Κρίση - Ενεργειακή Φτώχεια- Εμπλοκή στις Εφοδιαστικές Αλυσίδες και Επισιτιστικό Ζήτημα στο καιρό της Πανδημίας και της Ενεργειακής Μετάβασης . Στο επίκεντρο η Οικονομία σε Παγκόσμιο Επίπεδο, Ευρωπαικά και στη πορτοφόλι της κοινωνίας και των νοικοκυριών.

- Ποιες χρηστικές πληροφορίες πρέπει να γνωρίζουν  πολίτες και νοικοκυριά, ώστε να επιχειρήσουν την άμβλυνση των ούτως ή άλλως αρνητικών συνεπειών και της ενεργειακής κρίσης και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν και καταθέτουν την οπτική τους οι:

- Μανώλης Παναγιωτάκης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η.

- Κωστής Σταμπολής, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ)

- Γιάννης Μπασιάς, τέως Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων ΑΕ (EΔEY)/ Ενεργειακός Αναλυτής

- Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής- Ιδρυτής της Πολιτικής Κίνησης ««Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση»

- Γιώργος Ταβερναράκης, Πρόεδρος ΤΕΕ/ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Βασίλης Λύκος, Βιολόγος - Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Κρήτης

- Γιώργος Αδαλής, Οικονομέτρης - Αναλυτής

Και ο δημοσιογράφος και διευθυντής σήμερα στην εφημερίδα «Εστία» Μανώλης Κοττάκης

Αυτή την Παρασκευή στις 21:45 στις Αντιθέσεις μια εκπομπή που θα προκαλέσει συζητήσεις και αναλύσεις.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια