Κρήτη: Βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Παπαδάκης πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών

Κρήτη
Κρήτη: Βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Παπαδάκης πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια σεμνή τελετή στην Αθήνα βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κ. Βαγγέλης Παπαδάκης

Την περασμένη Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στο Νομισματικό Μουσείο στην Αθηνά, σε μια σεμνή τελετή, αναμεσά σε νομίσματα και εκθέματα διακεκριμένων καλλιτεχνών, αφιερωμένα στον Αγώνα των Ελλήνων του ’21, τιμήθηκαν νοσηλευτές απ’ όλη την Ελλάδα για τον αγώνα τους έναντι της πανδημίας.

Στην εκδήλωση αυτή, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κ. Βαγγέλης Παπαδάκης και στο πρόσωπό του οι νοσηλευτές όλης της Κρήτης, για τον αγώνα και την τεράστια αυτή προσφορά τους.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κ. Βαγγέλης Παπαδάκης, συγκινημένος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΝΕ κ Δ. Σκουτέλη και όλα τα μέλη της Επιτροπής Βράβευσης για την αναγνώριση της προσφοράς της δικής του, μα κυρίως των νοσηλευτών όλης της Κρήτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «οι νοσηλευτές αποτελούν υπερασπιστές της υγείας των πολιτών, συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν τα μέγιστα.

Η τιμή δε αυτή, της απονομής του βραβείου αυτού, θεσμοθετεί τις αξίες της Νοσηλευτικής Επιστήμης, αναγνωρίζει το καθήκον, την ευθύνη και τη μεγάλη προσφορά των νοσηλευτών στον συνάνθρωπο».

Επίσης, ο κ. Β. Παπαδάκης ανέφερε ότι η Πολιτεία οφείλει πολλά στους νοσηλευτές και αναγνώρισε τη θέληση της Πολιτείας να βοηθήσει τους νοσηλευτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News