1972-2022: 50 χρόνια Μινωικές Γραμμές

Κρήτη
1972-2022: 50 χρόνια Μινωικές Γραμμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιτυχημένη πορεία μίας από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συμπληρώνουν φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή τους.  Η επιτυχημένη πορεία μίας από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας.

Πριν πέντε δεκαετίες, το όραμα κάποιων ανθρώπων υλοποιείται, παρά την δυσκολία του εγχειρήματος για την τότε εποχή.   Οι  ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ιδρύονται το 1972 με στόχο την ανάπτυξη της Κρήτης προσφέροντας υψηλής ποιότητας, αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά επιβατών, οχημάτων και αγαθών.  

Όλα αυτά τα 50 χρόνια οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ κατάφεραν να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν έχοντας πετύχει να ξεχωρίσουν και να διακριθούν από έγκριτους και διεθνείς φορείς και οργανισμούς ως η καλύτερη ναυτιλιακή/ακτοπλοϊκή εταιρεία με το πιο αναγνωρίσιμο/κορυφαίο Brand Name στον κλάδο που υπηρετούν. 

Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αποτελούν σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου και υπόδειγμα ποιοτικής πρωτοπορίας με πρωταγωνιστικό ρόλο στις γραμμές που δραστηριοποιούνται προσφέροντας στο επιβατικό κοινό άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα με σύγχρονα οικολογικά cruise ferries, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε στεριά και θάλασσα.

Παρά τις συνεχείς προκλήσεις που η εταιρεία αντιμετώπισε την τελευταία 15ετία, διατήρησε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της, εξόφλησε το σύνολο του τραπεζικού της δανεισμού και ταυτόχρονα προχώρησε στην προσαρμογή του στόλου της ώστε να εναρμονίζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε μία εποχή που η κοινωνία θέτει σε προτεραιότητα την κοινωνική ευσυνειδησία και την υπεύθυνη παρουσία των επιχειρήσεων εντός αυτής, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και προχωρούν με σεβασμό και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, σε δράσεις και ενέργειες, ανταποκρινόμενες στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το πολύχρονο ταξίδι, το επιβατικό μας κοινό που μας προτιμά και μας στηρίζει και τους συνεργάτες μας (πρακτορεία και μεταφορικές εταιρείες) για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Με παρακαταθήκη τα 50 αυτά έτη επιτυχημένης δραστηριότητας και προσφοράς, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν αυτό το όμορφο ταξίδι στο μέλλον με αισιοδοξία για την Μεγάλη Θαλάσσια Δύναμη της Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News