Καιρός: Σποραδικές βροχές στα ορεινά και καλές θερμοκρασίες σήμερα στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Σποραδικές βροχές στα ορεινά και καλές θερμοκρασίες σήμερα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αραιές νεφώσεις, προβλέπονται σήμερα Τρίτη, 4 Ιανουαρίου οι οποίες στα δυτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνότερες - Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Κρήτης, στα δυτικά ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο

Σήμερα Τρίτη, 4 Ιανουαρίου αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και δευτερευόντως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το απόγευμα να αναπτυχθούν έντονες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις αναμένονται στο Αρκαλοχώρι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός προβλέπεται στην Αγία Βαρβάρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μεσημέρι αναμένεται ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στα Χανιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας την Τρίτη και μόνο λίγα σύννεφα θα αναπτυχθούν το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός στα Φαλάσαρνα μέχρι αργά το πρωί, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει έντονη συννεφιά και το απόγευμα θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις προβλέπονται στο Ρέθυμνο, οι οποίες θα επικρατήσουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός στο Σπήλι Ρεθύμνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Καλές προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί και το βράδυ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καλός προβλέπεται ο καιρός στην Σητεία και μόνο λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν αργά το πρωί, οι οποίες και θα επικρατήσουν σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ο καιρός θα διατηρηθεί ήπιος και ζεστός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και τα νότια τους 17 με 19 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά το πρωί στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3, τοπικά στο Ιόνιο δυτικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 και στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News