Όμιλος Καράτζη: Ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά καινοτόμων υλικών και ΑΠΕ

Κρήτη
Όμιλος Καράτζη: Ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά καινοτόμων υλικών και ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που προκλήθηκαν από την υγειονομική κρίση, ο Όμιλος παραμένει πιστός στους στόχους του με συνέπεια και επιμονή και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να πρωτοπορεί», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, Αντώνης Καράτζης

Την κορυφαία διάκριση «True Leaders» 2020 για 5η συνεχή χρονιά κατέκτησε o Όμιλος Καράτζη, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση, όχι μόνο στην κατασκευή καινοτόμων υλικών διχτυών και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας,  αλλά και στον τουριστικό τομέα.

Διαβάστε επίσης

Nana Princess: Στη λίστα του Michelin Hotel Guide με τα προτεινόμενα ξενοδοχεία στον κόσμο

Κατά την 11η απονομή των βραβείων του ομίλου εταιρειών της ICAP “TRUE LEADERS” για το 2020, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), ανάμεσα σε 59 άλλες συνυποψήφιες εταιρείες και 15 ομίλους, ο όμιλος Καράτζη με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα:

● Διακρίθηκε ως μία από τις 500 εταιρείες ή 150 ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που έχει αυξήσει το προσωπικό του μεταξύ των ετών 2019 και 2020

● Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών.

● Αξιολογήθηκε με υψηλό ICAP Score

 «Μας τιμά ιδιαίτερα που για 5η χρονιά ο Όμιλος αναδεικνύεται σε ηγέτιδα δύναμη, καθώς τέτοιες διακρίσεις πιστοποιούν τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων των ανθρώπων μας στο έργο που με όραμα την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη συνεχίζουμε να παράγουμε με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.Παρά τις δύσκολες συνθήκες που προκλήθηκαν από την υγειονομική κρίση, ο Όμιλος παραμένει πιστός στους στόχους του με συνέπεια και επιμονή και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να πρωτοπορεί», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, Αντώνης Καράτζης.

Η φετινή διοργάνωση της ICAP, διέκρινε ανάμεσα σε 30.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού, ανέδειξε τις 59 Εταιρείες και 15 Όμιλους, οι οποίοι βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, είναι οι πιο κερδοφόροι στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. 

Λόγω της πανδημίας, η τελετή της απονομής των βραβείων δεν πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, αλλά μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαδικτυακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων “TRUE LEADERS” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media.

Ο όμιλος ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ

Ο όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται στην κατασκευή καινοτόμων υλικών διχτυών για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια αγορά, με ενεργή εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα και στην Γερμανία. Την ίδια στιγμή, εχει ενεργή παρουσία στον κλάδο της ενέργειας από το 2007 με την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και συνεχείς εοενδύσεις σε ΑΠΕ.

Στον τουριστικό τομέα, η Καρατζής Α.Ε. έχει αναδείξει την Κρήτη σε κορυφαίο προορισμό μέσα από 2 ξενοδοχεία-ορόσημο της ελληνικής φιλοξενίας, το Nana Golden Beach, και το Nana Princess Suites Villas & Spa στην Χερσόνησο, αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής στο νησί, μέσα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές. Το 2020 ο όμιλος προχώρησε στην ίδρυση της Panellenic Airlines, αεροπορική εταιρεία που πρσφέρει ιδιωτικότητα και ασφαλείες επαγγελματικές και leisure μετακινήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News