Πρωτοχρονιάτικες ευχές από την ΠτΔ και τους πολιτικούς αρχηγούς

Κρήτη
Πρωτοχρονιάτικες ευχές από την ΠτΔ και τους πολιτικούς αρχηγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σακελλαροπούλου: «Το 2022 θα είναι έτος αισιοδοξίας»

Επικεντρωμένα στην ελπίδα ότι σύντομα η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα, ήταν τα μηνύματα της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών για το νέο έτος. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε καλή χρονιά επαναλαμβάνοντας ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι η πιο αποτελεσματική άμυνα απέναντι στην βαριά μορφή της νόσου, ενώ ο  πρωθυπουργός τόνισε ότι «υποδεχόμαστε μια νέα χρονιά, συνεχίζοντας τον αγώνα» και επισημαίνοντας ότι με τα μέτρα, την προσοχή και  την ενότητα, το χειμώνα της αβεβαιότητας μπορεί να διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας. Να γίνει η χρονιά της μεγάλης αλλαγής το 2022 είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ.

Να κλείσουμε τα αυτιά στην καταστροφολογία και την ηττοπάθεια για να ακουστεί μόνο η φωνή της επιστήμης και της αλήθειας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για το νέο έτος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην πανδημία, την επικράτηση της όμικρον αλλά και την ελπίδα τον  χειμώνα της αβεβαιότητας να διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα της πολιτείας με φόντο την πανδημία συμπληρώνοντας ότι  θα επιμείνουμε και στην τροχιά των μεγάλων αλλαγών, που αυξάνουν τον δημόσιο πλούτο.

Να είναι το 2022 η χρονιά των μεγάλων αλλαγών ανέφερε στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας που πρόσθεσε ότι στην Ελλάδα που βίωσε την οικονομική κατάρρευση δεν αξίζει η κατάσταση που βιώνει αυτή την ώρα με τα περισσότερα κατ’ αναλογία θύματα της πανδημίας και την οικονομική στενότητα που βιώνουν εκ νέου τα νοικοκυριά λόγω της ακρίβειας και των ανύπαρκτων μέτρων για τους μικρομεσαίους.

Ρήξη με σύστημα που  συγκαλύπτει την ηθική και οικονομική του χρεοκοπία ζήτησε να γίνει ο Προέδρος του Μέρα 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουν στη νέα χρονιά ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Το μήνυμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για το 2022

«Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με βαθιά πεποίθηση ότι ο λαός μπορεί στις σημερινές συνθήκες να βρει την αισιοδοξία, το κουράγιο και την αλληλεγγύη, αν πιστέψει στο δίκιο και τη δύναμή του. Μπορεί να μετατρέψει το σύνθημα "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό", που είδαμε να γίνεται πράξη σε δύσκολες στιγμές της περασμένης χρονιάς, σε σάλπισμα αντεπίθεσης και υλοποίησης εκείνων των προϋποθέσεων που θα του επιτρέψουν να ζήσει καλύτερα».

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News