Κρήτη: «Βροχή» τα πρόστιμα ανήμερα Πρωτοχρονιάς – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για «παράνομα» ζάρια

Κρήτη
Κρήτη: «Βροχή» τα πρόστιμα ανήμερα Πρωτοχρονιάς – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για «παράνομα» ζάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνολικά 2.796 ελέγχους σε όλο το νησί καταγράφηκαν 25 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν τέσσερα πρόστιμα για παραβάσεις αντικαπνιστικού και μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνεχίζουν οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, ενόψει των εορτών, για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.796 έλεγχοι, ενώ καταγράφηκαν 25 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, τρεις παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου και μια παράβαση για χρήση μουσικής.

Αναλυτικότερα στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε καφέ-μπαρ για χρήση μουσικής. Επιπλέον, επιβλήθηκαν άλλα πέντε πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο και δυο παραβάσεις για τον ίδιο λόγο σε υπαλλήλους καφέ-μπαρ και εστιατορίου.

Στο νομό Ρεθύμνου επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ και 100 ευρώ πρόστιμο σε πελάτη για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου, ενώ καταγράφηκαν και τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Όσον αφορά το Ηράκλειο σημειώθηκαν δυο παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου σε καφέ και επιβλήθηκε πρόστιμο από 100 ευρώ στον κάθε πελάτη και 500 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη. Την ίδια ώρα καταγράφηκαν 12 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εννιά σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και τρεις σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε καφετέρια για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Στο Λασίθι καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News