Κρήτη

Αυτή τη χρονιά, κανένας μόνος (βίντεο)

Με ένα κοινωνικό σποτ διάρκειας δύο λεπτών, η δημοσιογράφος Μαίρη Καριωτάκη και ο σκηνοθέτης της ΚΡΗΤΗ TV, Μανώλης Τσουρουνάκης, αποχαιρετούν το 2021 με την ευχή τη νέα χρονιά κανένας να μη μείνει μόνος, όπως κι αν ο καθένας ορίζει τη μοναξιά του

Στην εκπνοή του 2021, δεύτερη χρονιά υπό καθεστώς πανδημίας που μας ανάγκασε να μείνουμε μακριά από ανθρώπους και τόπους αγαπημένους, η δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, Μαίρη Καριωτάκη κι ο σκηνοθέτης του δελτίου ειδήσεων του καναλιού μας, Μανώλης Τσουρουνάκης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα. 

Με ένα κοινωνικό σποτ διάρκειας δύο λεπτών αποχαιρετούν το 2021 με την ευχή τη νέα χρονιά κανένας να μη μείνει μόνος, όπως κι αν ο καθένας ορίζει τη μοναξιά του.  

Πρόκειται για ακόμη μια πρωτοβουλία των δύο μελών της ΚΡΗΤΗ TV που αποδεικνύουν αφενός την ευαισθητοποίησή τους στα κοινωνικά ζητήματα κι αφετέρου την ικανότητα τους να αφουγκράζονται την κοινωνία.  

Όπως χαρακτηρίστηκα αναφέρεται στο κοινωνικό μήνυμα «Αυτή τη χρονιά, ας μην αφήσουμε την απόσταση να μας κρατήσει μακριά». 

Η ιδέα ανήκει στη Μαίρη Καριωτάκη που υπογράφει τόσο το σενάριο όσο και την παραγωγή ενώ τη σκηνοθεσία και το μοντάζ έχουν την υπογραφή του Μανώλη Τσουρουνάκη.  

«Μια οικογένεια, μια γιορτή, δυο στιγμές… Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα… Την μια μέρα μαζί και την άλλη χώρια… Πότε γιορτή και πότε σιωπή. Άνθρωποι μόνοι… ζωές σκόρπιες.. Όμως αν υπάρχει αγάπη, όλα μπορούν να αλλάξουν… Αρκεί μια στιγμή να σκεφτείς. Αρκεί λίγο να νοιαστείς… και η θλίψη αμέσως γίνεται ελπίδα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια