Κρήτη: Παραβάσεις ωραρίου από την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων

Κρήτη
Κρήτη: Παραβάσεις ωραρίου από την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυξητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας - Συνολικά χθες πραγματοποιήθηκαν 2.850 έλεγχοι για τη τήρηση των μέτρων

Αυξάνονται οι έλεγχοι της αστυνομίας σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Συνολικά χθες Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 2.850 έλεγχοι σε όλο το νησί.

Αναλυτικότερα στο νομό Χανίων καταγράφηκαν οχτώ παραβάσεις για μη χρήση μάσκας έξι σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και δυο σε υπαλλήλους εστιατορίων.

Στο Ηράκλειο σημειώθηκαν 19 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς και υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δέκα παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου σε τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις οποίες επιβλήθηκε από 500 ευρώ πρόστιμο στην κάθε μια και 100 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάπνιζε. Πρόστιμα 600 ευρώ επιβλήθηκαν και σε ιδιοκτήτες καταστημάτων καθώς οι υπάλληλοι δεν φορούσαν την απαραίτητη προστατευτική μάσκα.

Στο νομό Ρεθύμνου καταγράφηκαν συνολικά τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε καφέ – μπαρ για παράβαση ωραρίου.

Στο Λασίθι συνολικά καταγράφηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο σε πεζούς, δυο σε οδηγούς ΙΧ, μια σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου και μια σε πελάτη γυμναστηρίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News