Πραιτώρια: Προφυλακίστηκε ο γιος της άτυχης 70χρονης

Κρήτη
Πραιτώρια: Προφυλακίστηκε ο γιος της άτυχης 70χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, στα Πραιτώρια Ηρακλείου

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε ο 50χρονος γιος της άτυχης 70χρονης γυναίκας που μεταφέρθηκε νεκρή στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, από το σπίτι της στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Σε βάρος του 50χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με το θανατηφόρο τραυματισμό της μητέρας του και πως παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εντάσεις στη σχέση του με τη μητέρα του παλαιότερα, ο ίδιος μπαίνοντας στο σπίτι είδε την 70χρονη στο πάτωμα και επιχείρησε μαζί με τον πατέρα του να τη βοηθήσουν. Η 70χρονη είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Αναφορικά με το ιστορικό της υπόθεσης υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, στα Πραιτώρια Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ μελών της οικογένειας του 50χρονου. Ειδικότερα, φαίνεται ότι υπήρξε έντονο επεισόδιο μεταξύ του 50χρονου από τη μια πλευρά και των ηλικιωμένων του γονέων από την άλλη.

Με τι πληροφορίες σε πρώτο χρόνο να κάνουν λόγω για χτύπημα που ο 50χρονος κατάφερε στην 70χρονη μητέρα του.

Όπως προέκυψε κατά την πορεία των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ο συλληφθείς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, δεν ήταν σπάνιες οι εντάσεις στην οικογένεια του κατηγορουμένου. Εξάλλου, όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση η Αστυνομία, ο 50χρονος κατηγορείται για παραβάσεις που σχετίζονται με ενδοοικογενειακή βία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News