Τραγωδία στα Βορίζια: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως

Κρήτη
Τραγωδία στα Βορίζια: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση γύρω από το θάνατό του ηλικιωμένου ζευγαριού που εντοπίστηκαν νεκροί ανήμερα των Χριστουγέννων

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον θάνατο του υπέργηρου ζευγαριού στα Βορίζια, που εντοπίστηκαν νεκροί ανήμερα των Χριστουγέννων και ο θάνατός τους αποδόθηκε πιθανόν σε αναθυμιάσεις από το μαγκάλι. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προσθέτουν επιπλέον διαστάσεις γύρω από τον θάνατο του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γέροντας, άνω των 90 ετών, ήταν ήδη νεκρός 6 μέρες πριν την ανεύρεσή του, και η σύζυγός του, κοντά στα 90, ούσα τυφλή και κατάκοιτη, ήταν νεκρή 4 μέρες. Δηλαδή έζησε δύο μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, που ήταν πεσμένος στο πάτωμα πίσω από την πόρτα του σπιτιού.

Ωστόσο, η θέση και η στάση που βρέθηκε η γυναίκα προβληματίζουν για τα αίτια του θανάτου της, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα και αγκαλιά με ένα μαξιλάρι κάτω από το κρεβάτι, ενώ ο γέροντας, όπως προαναφέρθηκε, εντοπίστηκε πεσμένος πίσω από την κλειδωμένη πόρτα της εισόδου.

Οι λεπτομέρειες αυτές ενδεχομένως να αλλάζουν το σκηνικό θανάτου, όπως αρχικώς είχε γίνει η σύνθεσή του, αφού δεν αποκλείεται η γυναίκα να έσβησε από άλλη αιτία, πλην των αναθυμιάσεων, όπως για παράδειγμα από το κρύο στο πάτωμα.

Όλα αυτά θα αποσαφηνιστούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων αερίων στον οργανισμό των νεκρών γερόντων, που θα καθορίσουν το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό, όταν μια γειτόνισσα πήγε φαγητό τα Χριστούγεννα στους ηλικιωμένους. Αφού χτύπησε και δεν της άνοιξαν, κοίταξε από το παράθυρο και είδε πεσμένο στο πάτωμα τον γέροντα.

Είχε πάει κατά πληροφορίες και νωρίτερα για να τους πάει αντίδωρο από την εκκλησία, όμως δεν είχε κοιτάξει μέσα στο σπίτι. Μετά τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και την πόρτα άνοιξε ένας εγγονός των πολύτεκνων γερόντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News