Αντιδράσεις και προβληματισμός για τα νέα μέτρα της πανδημίας (βίντεο)

Κρήτη
Αντιδράσεις και προβληματισμός για τα νέα μέτρα της πανδημίας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαριστική βολή στην εστίαση χαρακτηρίζουν τα μέτρα οι επιχειρηματίες

Αντιδράσεις στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης προκαλούν τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το ωράριο λειτουργίας σε χώρους εστίασης και διασκέδασης θα είναι έως τις 12 τα μεσάνυκτα. Ακόμη, έως 6 άτομα θα επιτρέπονται ανά τραπέζι και θα απαγορεύονται οι όρθιοι πελάτες, ενώ στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα θα απαγορευτεί η μουσική.

Για χαριστική βολή στον κλάδο κάνουν λόγο επιχειρηματίες ενώ διαβλέπουν λουκέτα το επόμενο χρονικό διάστημα. Και όλα αυτά συμβαίνουν όπως λένε, με  φόντο τους μειωμένους τζίρους, τα συσσωρευμένα χρέη τους, κυρίως των δύο τελευταίων ετών και τις ανατιμήσεις σε προϊόντα και ενέργεια. 

Εντωμεταξύ, η μετάλλαξη Όμικρον σαρώνει την επικράτεια με έκρηξη νέων κρουσμάτων, με δημότες του Ηρακλείου να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV,  σχολιάζοντας ταυτόχρονα τα νέα δεδομένα σε εστίαση και διασκέδαση, με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν ως αναμενόμενα τα νέα μέτρα, στέλνοντας το μήνυμα του εμβολιασμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News