H Παγκρήτια Τράπεζα πιο Χριστουγεννιάτικη από ποτέ - H φωταγώγηση των εμβληματικών της κτιρίων στο πνεύμα των εορτών (εικόνες)

Κρήτη
H Παγκρήτια Τράπεζα πιο Χριστουγεννιάτικη από ποτέ - H φωταγώγηση των εμβληματικών της κτιρίων στο πνεύμα των εορτών (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Παγκρήτια Τράπεζα φωταγωγεί εορταστικά τα εμβληματικά της κτίρια

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου, η Παγκρήτια Τράπεζα φωταγωγεί με τις δικές της δυνάμεις τα εμβληματικά της κτίρια στην πόλη του Ηρακλείου.

Τα στολισμένα κτίρια της Τράπεζας που δεσπόζουν στην 25η Αυγούστου, στην καρδιά της πόλης και στις λεωφόρους Ικάρου και Δημοκρατίας άλλαξαν όψη, δίνοντας μια διαφορετική νότα στον εορταστικό στολισμό της πόλης.

Στάση πρώτη ο απλός, απέριττος και ταυτόχρονα εντυπωσιακός στολισμός στο εμβληματικό κτίριο της Διοίκησης της Παγκρήτιας Τράπεζας επι της Λεωφόρου Ικάρου. Η φωταγώγηση του κτιρίου δίνει έμφαση τόσο στους αειθαλείς φοίνικες όσο στην κεντρική είσοδο και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό. 

Δέσμες φωτός προδίδουν την εορταστική διάθεση και στο νέο ιδιόκτητο κτίριο της Τράπεζας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας. Η φωταγώγηση του κτιρίου αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο τον εξωτερικό φοίνικα, αλλά και την εντυπωσιακή σε σχήμα αψίδα είσοδο. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο στολισμός του καταστήματος στην Πλατεία Λιονταριών. Το κατάστημα στην καρδιά της πόλης στην λεωφόρο 25ης Αυγούστου φόρεσε τα γιορτινά του σε μία εκλεπτισμένη, αλλά και εντυπωσιακή διακόσμηση για να υποδεχτεί το νέο έτος, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους μικρούς και μεγάλους περαστικούς.

«Η Παγκρήτια Τράπεζα εύχεται σε όλους η νέα Χρονιά να είναι γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Με σύμμαχο τους ανθρώπους της, τους συνεργάτες της, αλλά κυρίως τους πελάτες της εξελίσσεται διαρκώς αποτελώντας το στήριγμα για την κοινωνία και τον τόπο μας», το μήνυμα της διοίκησης λίγο πριν από την εκπνοή του 2021!

Το Κεντρικό κτίριο Διοίκησης στην Λεωφόρο Ικάρου

Το νεό κατάστημα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 22

Το κατάστημα επί της 25ης Αυγούστου στην καρδιά του Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News