Κρήτη

Η ΠΕΔ Κρήτης «ψηφιοποιείται» - Η νέα ιστοσελίδα για την ενημέρωση των πολιτών

Στην ιστοσελίδα παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν ερωτήσεις και να καταθέτουν ιδέες και προβληματισμούς, μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Δημιουργήθηκε μια νέα ιστοσελίδα από την Περιφερειακή Ενότητα Δήμων Κρήτης, που στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών.

Στην διεύθυνση www.pedkritis.gr , οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τους Δήμους, νέα και ανακοινώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νομοθεσία και εγκυκλίους των Υπουργείων, αλλά και δημόσιες παρεμβάσεις, αλληλογραφία καθώς και τους συνδέσμους όλων των Δήμων της Κρήτης και άλλων φορέων.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν ερωτήσεις και να καταθέτουν ιδέες και προβληματισμούς, μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης:

«Με μεγάλη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης δημιούργησε την ενημερωτική της ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.pedkritis.gr.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για την ΠΕΔ Κρήτης και τους Δήμους, νέα και ανακοινώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νομοθεσία και εγκυκλίους των Υπουργείων.

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δημόσιες παρεμβάσεις και την αλληλογραφία καθώς και τους συνδέσμους όλων των Δήμων της Κρήτης και άλλων φορέων.

Παρέχεται η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των πολιτών που μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις και να καταθέτουν ιδέες και προβληματισμούς, μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούμε να εξασφαλιστεί η απολύτως αναγκαία στις μέρες μας επικοινωνία των πολιτών με τους συλλογικούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την ολιστική και ορθότερη αξιοποίηση δεδομένων στη λήψη αποφάσεων.»

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια