Κρήτη: «Ρεκόρ» σημείωσε στα πρόστιμα επιχείρηση στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Κρήτη
Κρήτη: «Ρεκόρ» σημείωσε στα πρόστιμα επιχείρηση στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλαπλά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο καθώς στο ίδιο μαγαζί σημειώθηκαν παραβάσεις αντικαπνιστικού, για μη χρήση μάσκας και βρέθηκαν πελάτες εντός καταστήματος χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν οι έλεγχοι της αστυνομίας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούνται μέτρα προστασίας από την διασπορά του ιού αλλά και του αντικαπνιστικού νόμου.

Σε συνολικά 2.651 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν επιβλήθηκαν 28 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους σε όλη την Κρήτη. Πιο αναλυτικά στα Χανιά καταγράφηκαν 8 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, 2 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πελάτες υγειονομικού ενδιαφέροντος και μια σε υπάλληλο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος και σύλληψη του ιδιοκτήτη, καθώς υπήρχαν 13 θαμώνες εντός καταστήματος οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στην ίδια επιχείρηση επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 500 ευρώ για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου και σε οχτώ πελάτες που κάπνιζαν επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ. Επιπλέον στην εν λόγω επιχείρηση σημειώθηκαν τρεις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από τους υπάλληλους. Την ίδια ώρα στο νομό Ηρακλείου σημειώθηκαν τρεις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Σε Ρέθυμνο και Λασίθι επιβλήθηκαν οχτώ και εννιά πρόστιμα αντίστοιχα για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News