Τρόμος και παράνοια στη λαϊκή Θερίσσου: «Σταμάτα θα σκοτώσουμε κανένα» φώναζε ο συνοδηγός (βίντεο)

Κρήτη
Τρόμος και παράνοια στη λαϊκή Θερίσσου: «Σταμάτα θα σκοτώσουμε κανένα» φώναζε ο συνοδηγός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πέρασε με 60 χιλιόμετρα – Διέλυσε όλους τους πάγκους» - Σοκαριστικό το πέρασμα του αγροτικού αυτοκινήτου

Σοκαριστικό ήταν το πέρασμα του αγροτικού αυτοκινήτου μέσα από την λαϊκή αγορά στην περιοχή της Θερίσσου, το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος παρέσυρε πάγκους που βρίσκονταν στον χώρο της υπαίθριας αγοράς και δυο γυναίκες, οι οποίες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά υπέστησαν εκδορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αγροτικό αυτοκίνητο επέβαιναν δυο επιβάτες. Το όχημα αναποδογύρισε ότι πάγκο βρέθηκε στο πέρασμα του, προκαλώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές στους εμπόρους ενώ υπήρξε μεγάλη αναστάτωση σε πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και πηδούσαν από τα κάγκελα προκειμένου να ξεφύγουν από την «τρελή» πορεία του οχήματος.

Ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού 4x4 συνελήφθη έπειτα από αναζήτηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και πληροφορίες αναφέρουν πως είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός «διέλυσε όλους τους πάγκους της λαϊκής αγοράς, δεν έχουμε ξανά δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Μιλάμε για μεγάλο θράσος, πέρασε με 60 χιλιόμετρα μέσα από την λαϊκή».

Ο συνοδηγός φέρεται να του φώναζε «σταμάτα θα σκοτώσουμε κανένα άνθρωπο».

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News