Ηράκλειο: Πρόστιμο 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών σε αναψυκτήριο για πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

Κρήτη
Ηράκλειο: Πρόστιμο 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών σε αναψυκτήριο για πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε επιτραπεί η είσοδος σε πελάτη που δεν είχε στην κατοχή του το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του κορωνοϊού - Ούτε ο πελάτης έμεινε «ατιμώρητος», με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ

Αναστολή λειτουργίας 15 ημερών και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε αναψυκτήριο του Ηρακλείου χθες Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, είχε επιτραπεί η είσοδος σε πελάτη που δεν είχε στην κατοχή του το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του κορωνοϊού. Ούτε ο πελάτης έμεινε «ατιμώρητος», με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Οι παραβάσεις που σημειώθηκαν στην Κρήτη

Αναλυτικότερα, χθες Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.366 έλεγχοι σε όλο το νησί από την Ελληνική αστυνομία, και επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα συνολικά.

Στο Ηράκλειο, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και Αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε αναψυκτήριο, καθώς επιτραπεί η είσοδος σε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Στον πελάτη που δεν είχε στην κατοχή του το πιστοποιητικό, του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Επίσης, καταγράφθηκαν 4 πρόστιμα σε εργαζόμενους υγειονομικού ενδιαφέροντος για  τη μη χρήση μάσκας, καθώς άλλο 1 πρόστιμο σε ιδιοκτήτη λιανικού καταστήματος.

Στα Χανιά, επιβλήθηκε πρόστιμο σε δύο εργαζομένους υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι δεν τηρούσαν το μέτρο για την χρήση μάσκας. Επιπλέον, σημειώθηκε άλλη 1 παράβαση σε μια επιχείρηση για μη ανάρτηση του αριθμού πινακίδας. Τέλος, καταγράφθηκαν άλλες 2 παραβάσεις, 1 για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενο εμπορικού καταστήματος και 1 σε πελάτη παντοπωλείου.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκε 1 πρόστιμο σε εργαζόμενο σούπερ μάρκετ για μη χρήση μάσκας, ενώ στο Λασίθι δεν καταγράφθηκε καμία παράβαση.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News