Συλλήψεις στην Κρήτη για ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης

Κρήτη
Συλλήψεις στην Κρήτη για ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας σε Μαλεβίζι και Ρέθυμνο

Στην σύλληψη ενός άνδρα που κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 33 γραμμάρια κάνναβης, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 12 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Παράλληλα, μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας που κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από τον αλλοδαπό.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News