Αγία Βαρβάρα: Από το πιστολίδι στο... «σασμό» - Συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛΑΣ

Κρήτη
Αγία Βαρβάρα: Από το πιστολίδι στο... «σασμό» - Συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πυροβολισμοί από τα πυρά ευτυχώς δεν τραυμάτισαν κάποιον, επίσης δεν φαίνεται να σημειώθηκαν υλικές ζημιές

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Τρίτης σε μεγάλο χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου λόγω ένοπλου επεισοδίου που σημειώθηκε έξω από καφενείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο θαμώνες του εν λόγω καταστήματος που βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα του δήμου Γόρτυνας άρχισα να καβγαδίζουν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν ακόμη περισσότερο: Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο «πρωταγωνιστές» του θερμού επεισοδίου βγήκαν έξω από το καφενείο, όπου έπεσαν πυροβολισμοί

Ευτυχώς, ωστόσο, από τα πυρά δεν τραυματίστηκε κάποιος συνάνθρωπός μας. Ας σημειωθεί ακόμη ότι δεν προκλήθηκαν ούτε υλικές ζημιές σε περιουσίες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, πάντως, το περιστατικό φέρεται να θεωρείται ήδη λήξαν μεταξύ των εμπλεκομένων σε αυτό. Ειδικότερα, όσοι φέρονται να υπήρξαν μάρτυρες του συμβάντος, δηλώνουν άγνοια για αυτό, καθώς φέρονται να μην είδαν, ή να άκουσαν κάτι… Εξάλλου, οι άμεσα εμπλεκόμενοι στο ένοπλο περιστατικό, φαίνεται ότι τα έχουν ήδη… «βρει μεταξύ τους», ενεργοποιώντας κατά τρόπο τινά τη διαδικασία του λεγόμενου… σασμού, καθώς αμφότεροι φέρονται ότι προτιμούν να αποφύγουν τα «μπλεξίματα» με τις Αρχές.

(φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News