Καιρός: Σποραδικές βροχές αναμένονται αύριο στην Κρήτη - Πού θα σημειωθούν

Κρήτη
Καιρός: Σποραδικές βροχές αναμένονται αύριο στην Κρήτη - Πού θα σημειωθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατος αναμένεται ο καιρός στην Κρήτη την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου – Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρα τοπικά φαινόμενα σε Αιγαίο, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά - Θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, αναμένονται αύριο Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, στην Κρήτη, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές βροχές κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αύριο Πέμπτη, αναμένεται συννεφιασμένος ο καιρός με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι αναμένεται συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις αναμένονται στα Χανιά σε όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Φαλάσαρνα αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας θα εκδηλωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, ενώ από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια στο Σπήλι Ρεθύμνου, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν έντονες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Σητεία αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι θα εκδηλωθούν έντονες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα βόρεια 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 9 με 11 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα φθάσει τοπικά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -1 (μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών τις μεσημβρινές ώρες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά που προς το βράδυ θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Θρακικό 4 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -2 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Πελοπόννησο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News