Κρήτη: «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου

Κρήτη
Κρήτη: «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνολικά 2.282 ελέγχους σε όλο το νησί καταγράφηκαν οχτώ παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρου και πέντε παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου

Αδιάκοπα τα πρόστιμα στην Κρήτη για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου και για τη μη χρήση μάσκας. Σε συνολικά 2.282, ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού σε όλο το νησί χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν οχτώ παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρου και πέντε παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου.

Πιο αναλυτικά, στα Χανιά καταγράφηκαν παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου καθώς βρέθηκαν σταχτοδοχεία σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Παράλληλα σε τρεις πελάτες καταστήματος ανταλλακτικών καταγράφηκαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας σε τρεις πελάτες ΟΠΑΠ, σε έναν εργαζόμενο καφενείου και μια παράβαση στον εσωτερικό χώρο των ΚΤΕΛ.

Την ίδια ώρα σε δύο καταστήματα ΟΠΑΠ επιβλήθηκε 500 ευρώ πρόστιμο στους ιδιοκτήτες και 100 ευρώ και στους δυο πελάτες για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου.

Να σημειωθεί ότι στο νομό Ρεθύμνου και Λασιθίου δεν καταγράφηκε καμία παράβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News