ΕΑΥΝΗ: Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου έθεσαν τα προβλήματά τους στον Περιφερειάρχη

Κρήτη
ΕΑΥΝΗ: Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου έθεσαν τα προβλήματά τους στον Περιφερειάρχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, είχε το Δ. Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου - Συζητήθηκαν, θέματα που αφορούν τη βοήθεια και ενίσχυση μέσω της υπηρεσίας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, είχε το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, όπου αναφέρθηκαν σε αυτόν διεξοδικά θέματα που αφορούν τη βοήθεια και ενίσχυση μέσω της Περιφέρειας Κρήτης προς την Δ.Α. Ηρακλείου, όσον αφορά υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα (περιπολικά έγχρωμα και συμβατικά και μοτοσυκλέτες).

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δίκυκλες μοτοσυκλέτες, που στελεχώνουν το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ./Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου καθώς και των Α.Τ. Υπαίθρου, μιας και ο στόλος των ανωτέρω Υπηρεσιών, όπως τονίστηκε στο πλαίσιο της συζήτησης, είναι απαρχαιωμένος και η οδήγηση των μοτοσυκλετών αυτών καθίσταται επικίνδυνη για τους αστυνομικούς.

Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης, κατανόησε το μείζον αυτό ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα στην απευθείας χορήγηση από την Περιφέρεια Κρήτης σημαντικού αριθμού μοτοσυκλετών, ενώ με το αμέσως επόμενο πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. όπως αναφέρθηκε η υπηρεσία θα ενισχυθεί με ανάλογο αριθμό περιπολικών οχημάτων και μοτοσυκλετών.

Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα υποστήριξης του έργου των Αστυνομικών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων-δυνατοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα εκείνοι του μετέφεραν τις ευχαριστίες του συνόλου των αστυνομικών που υπηρετούν στη Δ.Α. Ηρακλείου, για την έμπρακτη στήριξη του στην κατασκευή της Λέσχης Σίτισης, τα έργα της οποίας προχωράνε ταχύτατα.

Σημειώνεται πως η ένωσή, έχει προγραμματίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ανάλογες συναντήσεις με φορείς και παράγοντες προκειμένου τεθούν και επιλυθούν ανάλογα θέματα που απασχολούν τα μέλη της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News