Άγριος καβγάς on air Δημάρχου Αγίου Νικολάου και αντιπεριφερειάρχη για το αποστραγγιστικό (βίντεο)

Κρήτη
Άγριος καβγάς on air Δημάρχου Αγίου Νικολάου και αντιπεριφερειάρχη για το αποστραγγιστικό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έργο του αποστραγγιστικού στην Αμμουδάρα Αγίου Νικολάου, έγινε η αφορμή να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV

Το έργο του αποστραγγιστικού στην Αμμουδάρα Αγίου Νικολάου, έγινε η αφορμή στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV, να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Γουλιδάκη.

Το θέμα που είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του κ. Ζερβού τις προηγούμενες μέρες - που έφερε και γραπτή ανακοίνωση - άναψε τα αίματα στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα, με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου να κατηγορεί τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, ότι λαμβάνει αποφάσεις χωρίς να ενημερώνει την αρμόδια δημοτική αρχή μιας και το έργο του αποστραγγιστικού της Αμμουδάρας βρίσκεται στα όρια του δήμου.

Μάλιστα οι δύο αυτοδιοικητικοί  προχώρησαν σε εκατέρωθεν πυρά με τα αίματα να ανάβουν επικίνδυνα.

Μάλιστα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι το θέμα τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, το οποίο αποφάσισε πως για να υλοποιηθεί αυτή η πρώτη φάση της αποστράγγισης θα πρέπει να γίνει ολόκληρο το έργο και όχι να μεταφέρεται το πρόβλημα που υπάρχει από το ένα σημείο του οικισμού σε άλλο. Μάλιστα ο κ. Ζερβός ανεβάζοντας τους τόνους ζήτησε από τον κ. Γουλιδάκη σεβασμό στους θεσμούς, καλώντας τον να γνωρίζει μέχρι που φτάνουν τα όρια του καθενός.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου έκανε λόγο για ένα έργο αρμοδιότητας της αντιπεριφέρειας και ότι η αντίδραση του δημάρχου με σκληρές εκφράσεις προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά.

Για το συγκεκριμένο έργο μάλιστα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε έγγραφη ενημέρωση από τον κ. Γουλιδάκη ο οποίος αναφέρθηκε στις εκφράσεις που ακούστηκαν από την πλευρά του δημάρχου στην συγκεκριμένη διένεξη.

Υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη για β΄ φάση στο αποστραγγιστικό έργο του ρέματος της Αμμουδάρας, την οποία εκπόνησε το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λασιθίου τόνισε ο κ Γουλιδάκης, σημειώνοντας ότι η μελέτη και η σχετική έγκρισή της κοινοποιήθηκε αμέσως μετά την έγκρισή της στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

(Φωτογραφία Αρχείου Shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News