Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

Με ηλιοφάνεια μπορεί να ξεκίνησε η εορταστική εβδομάδα, ωστόσο με βοριάδες και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες - Η αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού αύριο Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου στην Κρήτη - Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός έως τα Χριστούγεννα

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στην Κρήτη, αύριο Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, καθώς θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου 

Πιο αναλυτικά, αύριο στο Ηράκλειο αναμένονται έντονες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ το βράδυ προβλέπεται ασθενής βροχής.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι προβλέπεται άστατος καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς θα αναπτυχθούν έντονες νεφώσεις και από το μεσημέρι αναμένεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες  διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις προβλέπονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, ενώ αργά το απόγευμα αναμένεται βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11  βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο προβλέπονται έντονες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας τις πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια της ημέρας τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός στο Σπήλι Ρεθύμνου την Τρίτη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις αναμένονται αύριο στα Χανιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Φαλάσαρνα αναμένεται βροχερός αρχικά ο καιρός, ενώ η έντονη συννεφιά θα διατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο, αναμένονται έντονες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις προβλέπονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και στην Σητεία. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, που γρήγορα όμως στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 09 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 11 με 12 βαθμούς και μόνο στη νησιωτική χώρα θα φθάσει κατά τόπους τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -4 (μείον 4) βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά τμήματα.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και μόνο τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -4 (μείον 4) έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια