Μαγευτικό τοπίο στα κατάλευκα Ανώγεια (εικόνες)

Κρήτη
Μαγευτικό τοπίο στα κατάλευκα Ανώγεια (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» άφησε το «στίγμα» της σε πολλές περιοχές του νησιού, με χιονισμένα τοπία που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από παραμύθι

Η Κακοκαιρία «Κάρμελ» έντυσε στα λευκά αρκετές περιοχές της Κρήτης, χαρίζοντας όμορφες εικόνες στους κατοίκους και σε όσους επέλεξαν να συνδυάσουν το Σαββατοκύριακο με μια βόλτα στα χιονισμένα τοπία.

Η ηλιοφάνεια της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου φανέρωσε το μαγευτικό λευκό τοπίο στα Ανώγεια Ρεθύμνου, με ολόκληρο το χωριό να έχει «βυθιστεί» στις νιφάδες. Η κακοκαιρία «Κάρμελ» άφησε το «στίγμα» της σε πολλές περιοχές του νησιού, με χιονισμένα τοπία που μοιάζουν να είναι βγαλμένα απο παραμύθι.

Η εικόνα του καιρού στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες

Βελτίωση αναμένεται από την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, όπου και πάλι θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις με την πιθανότητα τοπικών, ήπιων βροχοπτώσεων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί με μέγιστη θερμοκρασία στους 14 βαθμούς κελσίου ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, εντάσεως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται γενικά καλός καιρός στην Κρήτη και σύμφωνα με τον κ. Λέκκα, τα υφιστάμενα προγνωστικά δείχνουν ότι ενδεχομένως να κάνουμε Χριστούγεννα με νοτιάδες και υψηλότερες θερμοκρασίες, όμως τις επόμενες ημέρες υπάρξουν αναλυτικότερες προγνώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News